Detachering, Werving & Selectie, Interim en Contractbeheer

Volgens ons ontwikkelt de arbeidsmarkt zich steeds verder tot een markt waarin opdrachtgevers en opdrachtnemers duurzame verbanden met elkaar aangaan. HCC TELECOM RECRUITMENT wil middels detachering, werving & selectie, payrolling en andere creatieve oplossingen een stabiele en loyale factor zijn tussen haar klant en tijdelijke of vaste medewerkers.

Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van MBO, HBO en Universitaire specialisten, met name in de werkvelden van Telecom en ICT infrastructuur, mobiliteit en openbare ruimte. Door ons uitgebreide netwerk van professionals en een moderne en deskundige werving en selectie afdeling beschikken wij over de capaciteit om opdrachtgevers snel en voortvarend te voorzien van specialisten. Hierdoor zijn inmiddels veel grote bedrijven onze loyale klant geworden.

Overigens zijn onze professionals  altijd gekwalificeerd en waar mogelijk gecertificeerd. Onze specialisten zijn vakmensen, telecom- en inframonteurs, tekenaars, engineers, planners,uitvoerders, projectleiders en lijnmanagers. zij werken voor telecomoperators, energiebedrijven, aannemers en (semi-)overheden. Onze medewerkers zijn bij onze klanten vaak de essentiële schakels.

Met de klant meewerken aan de realisatie of het beheer van infrastructuur heeft betekenis voor de samenleving. Dat moet de basis zijn van het werkplezier van onze professionals. Daaraan leveren zij een bijdrage die kwaliteit toevoegt: kennis, techniek, oplossingen, creativiteit en processen.

Heeft u interesse in de mogelijkheden die we u als bedrijf kunnen bieden, schroom dan niet en bel ons op telefoonnummer 06-23376362.

Ervaring of interesse in de Infra en/of Telecom/Telecommuncatie branche? 

Stuur uw CV naar info@hccbv.nl