Over HCC

HCC BV is sinds 2004 bekend als een site acquisitie specialist en heeft altijd een groot aandeel in de uitrol van diverse mobiele netwerken gehad. In 2009 besloten de eigenaren Paul Vaanhold en Rob van Grieken de handen ineen te slaan en HCC verder uit te bouwen van kleine niche-speler tot volwassen onderneming in de wereld van de verwerving en het beheer van infrastructuren.

Sinds enige jaren zijn we gehuisvest in Vianen. Vanuit ons kantoor langs de A27 werken wij met veel enthousiasme en kennis aan het bouwen en -beheren van de infrastructuur van onze klanten.

En we blijven ambitieus! In de loop der jaren zijn wij bijvoorbeeld uitgegroeid tot een leidende speler als het gaat om verwerving en beheer van telecomnetwerken. Ook verzorgen wij voor tal van partijen grondverwervingen en vergunningsprocedures. Met onze verwervers, projectmanagers, contractmanagers en juristen dragen wij een behoorlijk steentje bij aan de totstandkoming of aanpassing van diverse infrastructuren door heel Nederland.

We komen graag met u in contact om te luisteren naar uw behoeftes en gezamenlijk te onderzoeken of HCC u kan helpen. Bel dan ook gerust!

Voorstellen