Over HCC

HCC Infra B.V. is sinds 2004 bekend als een site acquisitie specialist en heeft altijd een groot aandeel in de uitrol van diverse mobiele netwerken gehad. In 2009 besloten de eigenaren de handen ineen te slaan en HCC verder uit te bouwen van kleine niche-speler tot volwassen onderneming in de wereld van de verwerving en het beheer van infrastructuren.

Recent zijn wij gehuisvest in Bergambacht. Vanuit ons kantoor, welke goed bereikbaar is vanuit de A12, A20 en A15, werken wij met veel enthousiasme en kennis aan het bouwen en -beheren van de infrastructuur van onze opdrachtgevers.

En we blijven ambitieus! In de loop der jaren zijn wij bijvoorbeeld uitgegroeid tot een leidende speler als het gaat om verwerving op het gebied van de ondergrondse infra en beheer van telecomnetwerken. Met onze verwervers, projectmanagers, contractmanagers en juristen dragen wij een behoorlijk steentje bij aan de totstandkoming of aanpassing van diverse infrastructuren door heel Nederland.

We komen graag met u in contact om te luisteren naar uw behoeftes en gezamenlijk te onderzoeken of HCC Infra B.V. u kan helpen. Bel dan ook gerust!

Voorstellen